LOC DE MUNCA SAU CARIERA? 5 5 1

LOC DE MUNCA SAU CARIERA?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Mesaj  leila la data de Joi Noi 10, 2011 10:08 am

Femeile sunt mult mai ocupate decat barbatii, in cadrul familiei au mult mai multe indatoriri zilnice pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit. In aceste conditii mai exista loc pentru cariera sau suntem nevoite sa avem doar un loc de munca care aduce bani si atat?
Cati dintre soti sunt dispusi sa preia din indatoririle noastre pentru a ne oferi noua timpul necesar pentru a ne construi o cariera?

leila
Admin
Admin

Sex: feminin
Reputatie: 123
Data de inscriere: 03/11/2011
Localizare: peste tot

http://bella.forumer.ro

Sus In jos

Re: LOC DE MUNCA SAU CARIERA?

Mesaj  leila la data de Vin Noi 18, 2011 7:56 pm

Eu recunosc ca pana acum vreo 8, 9 luni imi doream sa fac cariera. Munceam de dimineata pana seara ca sa reusesc si sa demonstrez ca sunt buna.
Dupa, a aparut cineva in viata mea care m-a facut sa vad viata si altfel, sa ma bucur de viata si prioritatile mele s-au schimbat. Am inceput incet sa imi revizuiesc programul, sa imi fac un program fix de munca . Si acum imi place sa-mi fie apreciata munca dar nu mai sunt dispusa sa ii ofer carierei tot timpul meu, am cui sa-l ofer.

leila
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Krimson_king la data de Mar Noi 29, 2011 1:40 am

In momentul in care cariera devine un scop in viata,poti spune ca viata ta nu-ti mai apartine.
Este foarte normal sa-ti doresti o pozitie confortabila in societate si un nivel de trai peste medie,insa intotdeauna trebuiesc puse in ecuatie cele doua necunoscute:ce oferi si ce primesti.
Raspunsul poate fi considerat valid in momentul in care rezultatul este mai mare decat zero.
Dar cum omul "civilizat" si cu o educatie inalta este indoctrinat de societate ca singurul scop in viata este banul,cu siguranta va accepta sa sacrifice lucruri pe care nu le mai poate recupera,doar de dragul carierei.
Ceea ce am spus este doar o opinie personala si nu trebuie considerata ca un atac la valorile morale ale unor persoane oarecare.

Krimson_king
membri
membri

Sex: masculin
Zodiac: Taur
Reputatie: 5
Data de inscriere: 29/11/2011
Varsta: 41
Localizare: In sufletul meu

Sus In jos

Mesaj  Aius la data de Mar Noi 29, 2011 9:38 am

De acord, cariera presupune prin definitie sacrificii, munca, renuntari.
Nu pot fi insa de acord ca rezultatul final este in toate cazurile...banul. Si ca sa nu lungesc prea mult comentariul, o sa fac trimitere la cercetare. Sunt domenii ale cercetarii probabil in care politica pasilor marunti dar siguri este "glazurata" si cu aspiratii financiare, dar ca fond ramane totusi pasiunea, daruirea.

Aius
.
.

Reputatie: 135

Sus In jos

Mesaj  frumusica la data de Sam Ian 07, 2012 10:08 pm

Ideal ar fi sa nu fim puse in situatia de a alege si sa putem imbina familia si cariera, sa putem sa fim mame si sotii bune dar sa putem sa luptam , sa ne construim si cariera. Eu recunosc ca inainte de casatorie nu am discutat cu sotul meu despre locul meu de munca, despre cum o sa fie cand vor aparea copii. Nici dupa ce a aparut fetita nu am discutat mult, eu deja luasem hotararea sa fiu o mama buna si sa las cariera deoparte pentru o perioada. Nu regret decizia mea de a fi ales un loc de munca leger care sa-mi dea posibilitatea sa stau cu fetita mea cat mai mult timp, cariera o pot avea oricand, copilaria copilului mei odata trecuta nu se mai intoarce.

frumusica
membri
membri

Zodiac: Capricorn
Reputatie: 27
Data de inscriere: 29/12/2011
Varsta: 28
Localizare: sub umbrela

Sus In jos

Mesaj  leila la data de Dum Ian 08, 2012 10:22 am

Mda, cam asta este soarta femeilor, cand este vorba de cine se sacrifica in familie femeia este cea care renunta la carera. Nu sunt de acord cu asta, consider ca daca s-ar discuta si s-ar pune problema pe toate partile s-ar gasi o cale de mijloc incat sa nu fie cariera niciunuia afectata grav.

leila
Admin
Admin

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: