EU SUNT...
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
EU SUNT...
In acest coltisor o sa incercam sa ne cunoastem, sa ne prezentam putin prin prisma locului de munca.
Eu sunt un medic rezident care viseaza ca lucrurile in sistemul sanitar se vor schimba si ca voi reusi sa readuc zambetul pe buze multor persoane. Imi iubesc munca si o fac inca cu placere si pasiune nu cu gandul la ziua de salar. Imi doresc sa raman inca multi, multi ani la fel de entuziasta de ce fac si sa nu ajunga sa devina o rutina totul. Urasc rutina, urasc lucrurile usoare, urasc sa fac in fiecare zi acelasi lucru, am nevoie de un strop de nou in fiecare zi.
Eu sunt un medic rezident care viseaza ca lucrurile in sistemul sanitar se vor schimba si ca voi reusi sa readuc zambetul pe buze multor persoane. Imi iubesc munca si o fac inca cu placere si pasiune nu cu gandul la ziua de salar. Imi doresc sa raman inca multi, multi ani la fel de entuziasta de ce fac si sa nu ajunga sa devina o rutina totul. Urasc rutina, urasc lucrurile usoare, urasc sa fac in fiecare zi acelasi lucru, am nevoie de un strop de nou in fiecare zi.
Re: EU SUNT...
Eu sunt eu
Sunt Alina, asistenta medicala si cam atat. Imi place munca mea dar nu simt satisfactia pe care ma asteptam sa o simt, mereu am senzatia ca puteam mai mult. Inca nu-i tarziu, poate candva voi incerca. Macar sa nu raman cu gandul ca nu am incercat.
Sunt Alina, asistenta medicala si cam atat. Imi place munca mea dar nu simt satisfactia pe care ma asteptam sa o simt, mereu am senzatia ca puteam mai mult. Inca nu-i tarziu, poate candva voi incerca. Macar sa nu raman cu gandul ca nu am incercat.

spiridusa- membri

- Sex:

Zodiac:
Reputatie: 4
Data de inscriere: 18/11/2011
Varsta: 31
Localizare: dupa colt
Eu sunt sigur ca poti, esti buna in ceea ce faci si meriti mai mult.
Nu te astepta la cine stie ce satisfactii materiale, asta o stii si tu, dar meseria ta, a voastra, este cu precadere nobila, eu cel putin o respect, chiar si atunci cand nu am nevoie de asistenta.
Nu te astepta la cine stie ce satisfactii materiale, asta o stii si tu, dar meseria ta, a voastra, este cu precadere nobila, eu cel putin o respect, chiar si atunci cand nu am nevoie de asistenta.

Aius- .

Reputatie: 135
Data de inscriere: 03/11/2011
am schimbat prima meserie cand ma asteptam mai putin - si nu regretspiridus a scris:
... nu simt satisfactia pe care ma asteptam sa o simt, mereu am senzatia ca puteam mai mult. Inca nu-i tarziu, poate candva voi incerca. Macar sa nu raman cu gandul ca nu am incercat.
rabdare, o sa afli ce ti se potriveste
sau o sa incerci sa perfectionezi/specializezi in raport cu nivelul la care esti acum
eww .... ce m-o apucat?

luca- membri

- Sex:

Zodiac:
Reputatie: 47
Data de inscriere: 22/11/2011
Localizare: nowhere
Eiii...lasa ca sunt bune si apucaturile
Multumesc de incurajari luca
Ce meserie ai schimbat? Asta daca nu-s prea indiscreta.
Multumesc de incurajari luca
Ce meserie ai schimbat? Asta daca nu-s prea indiscreta.

spiridusa- membri

- Sex:

Zodiac:
o meserie foarte tehnica, pe una umanista
prima, acum, ar fi fost avantajoasa financiar - cadastru
dar m-am canalizat la un moment dat pe servicii sociale si ... e greu, din ce in ce mai greu
compensatiile se cuantifica un pchic altfel
prima, acum, ar fi fost avantajoasa financiar - cadastru
dar m-am canalizat la un moment dat pe servicii sociale si ... e greu, din ce in ce mai greu
compensatiile se cuantifica un pchic altfel

luca- membri

- Sex:

Zodiac:
Multumesc ca ai fost draguta si mi-ai raspuns, recunosc ca mi-a fost teama ca o sa ma faci bagareata(nu greseai mult daca faceai asta)
Felicitari, nu multa lume are curajul sa inceapa totul de la zero, multora ne este frica de schimbari sau necunoscut.
Felicitari, nu multa lume are curajul sa inceapa totul de la zero, multora ne este frica de schimbari sau necunoscut.

spiridusa- membri

- Sex:

Zodiac:
Se numeste mentalitate, la fel cum dorim sa avem imobil privat in zona pe care o visam, program fix si loc de munca pe veci.
Se numeste serviciu, nu cariera si este o reminiscenta a vechilui regim.
In economia libera daca nu ai afacerea ta, azi poti fi contabil in Bucuresti, maine agent de vanzari in Timisoara.
Se numeste serviciu, nu cariera si este o reminiscenta a vechilui regim.
In economia libera daca nu ai afacerea ta, azi poti fi contabil in Bucuresti, maine agent de vanzari in Timisoara.

Aius- .

stai linistita, as fi ales doar sa nu-ti raspundspiridus a scris:... recunosc ca mi-a fost teama ca o sa ma faci bagareata(nu greseai mult daca faceai asta)![]()
sunt un scorpion veritabil, scot coada pe-afara, daca trebuie
(foarte rar pe un forum
)
luca- membri

- Sex:

Zodiac:
Eu sunt geaman, intepi pe unul dar ramane altul mereu in picioare, sper

spiridusa- membri

- Sex:

Zodiac:
Eu..un simplu inginer, impatimit de mic de tot ce se numeste auto. Imediat dupa poli am incercat o slujba la stat, fiasco total, imi venea peste mana sa duc la bun sfarsit dispozitii contradictorii, un mod de lucru haotic bazat pe obiceiuri vechi cand parul alb avea mai multa greutate decat pregatirea iar functia dobora lesne capacitatea.
Asa ca am luat totul de la -5 si am deschis un mic atelier de reparatii auto unde la inceput eu comandam eu executam. In timp, cu investitii dure, munca si renuntari, am pus pe picioare o afacere care azi imi ocupa mai tot timpul. Dar as minti daca as spune ca nu-mi place. Imi iubesc in continuare meseria, nu as renunta pentru nimic in lume la ea, imi ofera tot ce-mi doresc; satisfactii materiale, relatii, cunostinte, amici, prieteni...si putin timp liber.
Asa ca am luat totul de la -5 si am deschis un mic atelier de reparatii auto unde la inceput eu comandam eu executam. In timp, cu investitii dure, munca si renuntari, am pus pe picioare o afacere care azi imi ocupa mai tot timpul. Dar as minti daca as spune ca nu-mi place. Imi iubesc in continuare meseria, nu as renunta pentru nimic in lume la ea, imi ofera tot ce-mi doresc; satisfactii materiale, relatii, cunostinte, amici, prieteni...si putin timp liber.

Aius- .

dap, multa vreme nu mai aveai de stat la ... stat
toti prietenii mei ingineri au urmat o asemenea cale
dar io tot mai cred in revigorarea ... aaaaasam .... prin aportul ingineresc
ramane sa vedem ... cand
toti prietenii mei ingineri au urmat o asemenea cale
dar io tot mai cred in revigorarea ... aaaaasam .... prin aportul ingineresc
ramane sa vedem ... cand

luca- membri

- Sex:

Zodiac:
Eu nu am o meserie care sa starneasca curiozitati, sunt secretara la o facultate, nu pot spune nici ca-mi place nici ca-mi displace ce fac. Ca orice meserie are si parti frumoase dar si momente cand simt ca ma apuca dracii.
frumusica- membri

- Sex:

Zodiac:
Reputatie: 27
Data de inscriere: 29/12/2011
Varsta: 28
Localizare: sub umbrela
Orice meserie are parti frumoase si parti mai putin placute.
De fapt conteaza foarte mult mediul in care te desfasori, colectiv, conditii, satisfactii...
Dar sunt unele care pot solicita la maxim un om.
De fapt conteaza foarte mult mediul in care te desfasori, colectiv, conditii, satisfactii...
Dar sunt unele care pot solicita la maxim un om.

Aius- .

De colectiv nu pot sa ma plang, este o atmosfera placuta si relaxanta. In general oamenii te primesc in colectivitate in functie de cum esti dispus sa te integrezi. Eu fiind o persoana vesela, sociabila si suficient de deschisa nu am avut probleme. Mai sunt si uscaturi dar ele nu se pun, mereu se gaseste cate o persoana care nu se poate adapta si neavand ce face incearca sa strice pofta de viata a celorlalti.
Aaaa, am sefa o femeie, dar este o tipa ok 99% din timpul zilei
Aaaa, am sefa o femeie, dar este o tipa ok 99% din timpul zilei
frumusica- membri

- Sex:

Zodiac:
Reputatie: 27
Data de inscriere: 29/12/2011
Varsta: 28
Localizare: sub umbrela
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Subiecte similare» Perusii Sunt Papagali Inteligenti
» Salut sunt nou si cum se cuvine sa ma prezint si eu :D :